TØJ TIL BRUDGOM

BLIV KLAR TIL DEN STORE DAG.

Når den store dag oprinder, og du skal sige ‘ja' til din udkårne, skal det hele selvfølgelig være perfekt. Også tøjet. 

Mange siger, at brylluppet er brudens dag, men derfor kan der sagtens være høje forventninger til dit tøj som brudgom. Derfor er du som brudgom formentlig på jagt efter det helt rigtige sæt tøj, som passer dig perfekt.

I Deerest har vi været heldige at få lov at levere det perfekte jakkesæt til rigtig mange bryllupper. Vi vil her guide dig gennem vores anbefalinger til en række forskellige sæt til ethvert bryllup..

mand iført blåt jakkesæt

VI HAR DET TØJ DU SKAL BRUGE SOM BRUDGOM

Der er ikke længere specielt mange regler for, hvordan du må klæde dig som gom til dit bryllup. Det har både sine fordele og ulemper. Fordelen er klart, at du kan skille dig ud fra mængden. Ulempen er at det kan føles uoverskueligt at vælge blandt alle de mange muligheder.

Men bare rolig! Hos Deerest står vi klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte jakkesæt til dit bryllup.

Selvom der ikke er deciderede regler, har vi alligevel et par ting, som du med fordel kan være opmærksom på, når du skal vælge dit jakkesæt til bryllup.

 

Dit bryllupstøj skal matche formaliteten

Den første ting du skal være opmærksom på, er selvfølgelig at vælge noget bryllupstøj, som matcher, hvor formelt dit kommende bryllup er. Hvis dit bryllup eksempelvis holdes udenfor, kan du sagtens vælge noget lidt mere casual, og i lysere farver. Hvis brylluppet holdes i en balsal eller på et fornemt hotel, kan du passende gå med et mere formelt look. Dit outfit skal passe. 

Brudgommens tøj skal matche brudens.

Selvom du måske ikke ved præcist, til mindste detalje, hvad din kommende brud skal have på, skal stilen stadig matche. Til jeres bryllup er det trods alt jeres første chance for at vise jer frem som mand og kone. Derfor bør I snakke sammen om det fælles udtryk. Dermed ikke sagt, at I behøver at matche i farver, men det er rart, hvis påklædningen ikke stikker i alt for forskellige retninger.

Pasformen skal være perfekt.

Det dyreste og flotteste jakkesæt kan være ubrugeligt, hvis jakkesættet ikke sidder ordentligt på dig. Når du skal vise dig frem på dansegulvet senere på aftenen, er det også rart, hvis dit jakkesæt ikke begrænser dig.


Hvis du er i tvivl om din størrelse, kan du komme ned i butikken på Esplanaden, hvor vi kan hjælpe dig med skrædder-justeringer, så dit jakkesæt sidder perfekt med en god pasform. Vi har også et bredt udvalg af alt andet du har brug for- så hvis du mangler: Et slips, en butterfly, en hvid skjorte eller et par sko, står vi klar til at hjælpe dig.


brudgom iført lyseblåt jakkesæt

DEN ELEGANTE LØSNING - HABIT

Hvis du som brudgom vil have bryllupstøj, som er elegant og tidløst, har vi et forslag. Din sikre havn er det alsidige, og altid smarte jakkesæt med vest, der komplimenterer dine proportioner. Et, hvor jakken ikke er for lang eller for kort, ikke for tæt eller for løs, og hvor bukserne ikke får dine fødder til at se for store eller små ud. Vesten vil få dig til at se velklædt og elegant ud, når du tager jakken af. Her når gommen langt med f.eks et blåt jakkesæt. Med det sagt er det perfekte sæt forskelligt fra gom til gom.

Du kan finde hele vores store udvalg af jakkesæt med veste/ habitter her.

 

brudgom iført jakkesæt

GÅ ALL-IN MED SMOKING

Hvis du gerne vil gå all-in på det formelle galla-look på bryllupsdagen, er en smoking et sikkert valg. Smokingen adskiller sig fra det traditionelle jakkesæt på en række punkter. Det primære fysiske forskel, er forekomsten af satin.

På smokingen, vil du finde en række satin-detaljer med eksempelvis satinovertrukne knapper og jakkelomme. Ofte vil det karakteristiske revers også være i satin. En tommelfingerregel er også, at man altid bærer butterfly til en smoking, hvor valget mellem slips og butterfly er frit til et jakkesæt.

Veloursmoking

De senere år er veloursmokingen for alvor slået igennem og er at betegne som en nyklassiker blandt smokings. Hos Deerest Copenhagen har vi fem forskellige farver; plum, sort, navy, grøn og bordeaux, så der er en farve for enhver smag. 


Veloursmokingen passer især til festen, så du kan overveje et 3-piece jakkesæt til kirken og receptionen og så skifte til veloursmoking inden middagen.


Og så er følelsen af at trække en en smoking også uovertruffen. Du kan simpelthen ikke se dårligt ud i en smoking, og det er noget af det mest elegante du kan iklæde dig. 

Hvor et jakkesæt har utroligt mange anvendelsesmuligheder, er smokingen særligt tiltænkt bryllupper og andre formelle arrangementer. Som brudgom er det et sæt tøj, hvor alle vil kigge beundrende på dig. 

mand iført smoking

FARVEN PÅ JAKKESÆTTET

Der findes ingen perfekte farve på jakkesættet, fordi der ingen regler er, kan du egentlig gøre som du vil. Men hvis du vil tage det sikre og populære valg, går du aldrig galt i byen med de klassiske jakkesæts-farver som blå, mørkeblå og grå. Det er alle enormt alsidige farver, som de fleste kan bære - du kan læse mere her og blive guidet og inspireret til det perfekte jakkesæt til dig.


Hvis vil være mere vild i dit farvevalg, er der mange muligheder. Du kan vælge hvide, mørkerøde, eller guld jakkesæt. Specielt de lysere farver passer godt til en mere afslappet setting, eksempelvis hvis brylluppet holdes udenfor. 
 

Accessories til dit jakkesæt

Mange mænd vælger at tilføje nogle stilede accessories som passer til det valgte jakkesæt. Der kan være tale om en enten et klassisk ur eller eksempelvis et armbånd. Seler, slips, manchetknapper og slipsenål er andre accessories, der egner sig godt til at bryllup, og er gode sikre valg, til den formelle gom. Måske har du allerede nogle accessories du er rigtig glad for, som du med fordel kan friske op inden den store dag, så de står helt skarpt. Står du og mangler de sidste accessories har vi i butikkerne et bredt udvalg. Så om end du mangler en hvid skjorte, et slips, et par sko eller andet til at fuldende dit outfit - så kan vi hjælpe dig. 


mand iført blåt jakkesæt

KIG FORBI BUTIKKEN

Du er mere end velkommen til at kigge forbi vores butikker på Esplanaden 5 i Kbh K eller Bryggernes Plads i Carlsberg Byen. Vi står klar til at rådgive dig, uanset om du bare er ude for at kigge, eller tidspunktet er inde til at vælge dit bryllupstøj.

Kig forbi butikkerne til en konsultation eller blot en hyggelig snak. Vi giver dig en god vejledning i, hvilke muligheder du har, og hvordan vi forestiller os, at du kunne se ud på den store dag. Du kan også udforske vores udvalg af bryllupstøj til mænd online. Eller læse vores brudgomsguide for at blive klar til den store dag.

Det er ikke noget du behøver bestille tid til, du kan bare kigge forbi i vores åbningstid som de fleste gør. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse vores guide til nytårsoutfit eller bliv inspireret af alle vores blogindlæg, hvis du står og mangler et jakkesæt eller en smoking til denne anledning, 

grønt ternet jakkesæt