Om Deerest Copenhagen

Vi startede Deerest i foråret 2018 under den kolde københavnske sol, med en drøm om at give dig lækre kvaliteter til lækre priser.

Alt hvad vi laver har fokus på kvalitet, så uanset om det er jakkesæt, skjorter, sko, strik eller noget andet du kigger på, så kan du være sikker på at det er et kvalitetsprodukt og at prisen er god. For vi har skåret alle fordyrende mellemled ud og sender besparelsen videre til vores kunder.

Besøg vores butik på esplanden nr. 5

Vi startede ud på en skjult lille sidegade på Østerbro, i en lille skotøjsæske af en butik. Vi fik dog muligheden for, efter kun 1,5 år, at flytte til større og mere charmerende lokaler i december 2019.

Her har vi skabt vores drømmeunivers, hvor du kan finde udelukkende lækre kvalitetsprodukter i en afslappet atmosfære.

Hvis du besøger os på Esplanaden nr. 5, vil vi hjælpe dig med at navigere de mange muligheder du har og samtidig tager vi os af alt det praktiske. Så skal buksen kortes, jakkesæt taljeres eller noget helt tredje, så skal vi nok hjælpe med det og selvfølgelig rådgive dig i processen.

Altid god kvalitet

Altid gode priser

Altid god service

Over 10.000 solgte jakkesæt

Altid god kvalitet

Altid gode priser

Altid god service

Over 10.000 solgte jakkesæt

Vennerne bag

Deerest Copenhagen er stiftet af de tre venner Benni, Jean og Mikkel, som tilsammen har mange år bag sig i herretøjsbranchen, men som dog alle startede deres karrierer i andre brancher.

Der har på intet tidspunkt været eksterne investorer inden over udviklingen af Deerest Copenhagen, og virksomheden er derfor et godt eksempel på, at du godt kan starte en virksomhed, for dine surt opsparede penge og hjælp fra forældre.

Vi håber meget at du vil besøge vores butik og opleve Deerest universet, vi er meget stolte over det og har arbejdet hårdt for at give dig et troværdigt herretøjsmærke.