BESØG VORES BUTIK PÅ ESPLANADEN 5, KØBENHAVN K

ALT DU SKAL VIDE OM PÅKLÆDNING SOM BRYLLUPSGÆST

Du skal snart til bryllup, og eftersom det er en af de bedste fester man kan komme til, vil du gerne se lidt festlig ud. Når det er sagt, er der ingen grund til at hive cirkus-tøjet frem, og hvis du alligevel overvejer at investere i nyt tøj, er det meget rart hvis du kan bruge det mange gange bagefter, til både hverdag og fest.

Vi vil her hurtigt gennemgå 3 sammensætninger, der viser at det hverken er svært eller dyrt at blive godt klædt på som bryllupsgæst. Hvert look har selvfølgelig mange variationer, så kig forbi butikken og se mere.

DET LYSEBLÅ JAKKESÆT

Det behøver ikke være sværere hvis du gerne vil stå lidt ud. Dette jakkesæt med dens lysere blå farve gør at du skiller dig elegant ud. Kombinér det med den hvide skjorte, en lille brystklud og et flot slips, og du har dig et elegant udtryk med masser af liv. Og du kan nemt bruge det bagefter, både til hverdag og fest.

Vi har flere nuancer i de lyseblå farver, så kig forbi butikken og se mere.

Bryllupper er årets fest, så du må gerne påklæde dig derefter...

Lidt mere kant

Skal det være lidt mere festligt, så er det altid et hit med lidt funky tern. Bemærk ternene har nogle farver der passer godt sammen med jakkesættets grundfarve, og du vil derfor fremstå elegant.

Det er også et jakkesæt, hvor det er meget nemt at bruge kun jakken som en blazer til mindre formelle begivenheder.

Vi har selvfølgelig et større udvalg i tern, og her er det en særlig god ide at besøge butikken, for tern ser typisk bedre ud end du havde troet, når du først får dem på. Så kig forbi :)

De klassiske farver

Er du til gengæld til det mere traditionelle look, så er mørkeblå og mørkegrå altid sikre kort. De vil aldrig gå af mode og kan dresses op så de er mere festlige, fx. ved brug af vest eller seler, og selvfølgelig nogle flotte accessories.

Det er samtidig også jakkesæt, som du kan bruge til altid bagefter. I Deerest har vi et flot udvalg i de klassiske farver og rigtig mange af dem har naturlig stretch.

Hvis du vil vide mere eller have et kig, er du meget velkommen til at besøge vores butik på Esplanaden 5.