Bryllupstøj til mænd

BLIV KLAR TIL DEN STORE DAG

I Deerest har vi været heldige at få lov at levere jakkesæt til rigtig mange bryllupper. Alt fra ensfarvede, stribede og ternede til blå, sorte, grå og grønne. Så uanset om du er gom i en kølig dansk kirke eller ude under solen i naturen, er der her nogle gode råd.

Tidsløst design

Høj kvalitet

Kompetent service

Stærke priser

Tidsløst design

Høj kvalitet

Kompetent service

Stærke priser

Vi har hvad du skal bruge

Det kan både være en fordel eller en ulempe, at der ikke længere er specielt mange regler for, hvordan du må klæde dig til dit bryllup. En fordel fordi de mange regler får os alle til at se ens ud, en ulempe fordi de også hjalp dig til at navigere i et ofte kaotisk herretøjsmarked.

Den elegante tidløse løsning

Din sikre havn er det alsidige, altid smarte jakkesæt med vest (habit) der komplimenterer dine proportioner. Et hvor jakken ikke er for lang eller for kort, ikke for tæt eller for løs, hvor bukserne ikke får dine fødder til at se for store eller små ud. Vesten vil få dig til at se velpåklædt og elegant ud, når du tager jakken af.

Farven på jakkesættet

Fordi der ingen regler er, kan du egentlig gøre som du vil, men vi vil generelt anbefale de klassiske jakkesætsfarver, blå, mørkeblå eller grå.Mørkeblå er enormt alsidigt og komplimenterer alle hudfarver. Den blå eller måske endda lyseblå farve er lidt mere festligt og endelig er de grå farver mere klassiske, særligt de mørkegrå, som er et mere festligt valg end sort.

Kig forbi butikken

Ja du skal selvfølgelig kigge forbi en af vores Deerest butikker! Vi står klar til at rådgive dig, uanset om du bare er ude for at kigge eller tidspunktet er inde til at vælge dit bryllupstøj.

Du er altid velkommen til at kigge forbi, og få en hyggelig snak og en god vejledning i hvilke muligheder du har og hvordan vi forestiller os at du kunne se ud på den store dag.

Det er ikke noget du behøver bestille tid til, du kan bare kigge forbi i vores åbningstid som de fleste gør. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.