Den gode service

EKSKLUSIV KVALITET - USNOBBET TILGANG

Jakkesæt i blodet

Vi fokuserer 100% på jakkesæt og dertilhørende accessories. Det betyder at når du besøger vores butik, bliver du budt velkommen af specialister, der ikke bare er vant til at klæde mænd i jakkesæt, men også har erfaring med at designe jakkesæt, altså er med til at vælge de rigtige stoffer og konstruktioner.

Det er deciderede eksperter du bliver mødt af, og vi sætter alle en ære i at hjælpe dig efter bedste evne til at finde det helt rigtige jakkesæt.

Eksklusiv kvalitet
usnobbet tilgang

På trods af at vi arbejder med eksklusive italienske kvaliteter, er vores tilgang til service plantet med fødderne solidt på jorden. Vores kunder tæller alt fra konfirmanden til direktøren, fra tyk til tynd, fra ung til gammel – og det nyder vi! Uanset hvem du er, er du velkommen i vores butik, og vi gør altid vores bedste for at finde et jakkesæt der rammer plet for dig.

Kombiner størrelser
ram din pasform

Vi vælger frit mellem alle størrelser, for at finde det optimale fit til dig. Der er intet krav om at jakke og buks skal være samme størrelse - og det gælder på samtlige af vores jakkesæt.

Det betyder at vi nemt kan finde den helt rigtige pasform til dig, og med et par skrædderjusteringer, bliver resultatet enormt flot.

Klar fra skrædder på kun et par hverdage

Vi er meget glade for vores skræddere, for de er dygtige og hurtige! Det betyder at vi kan have dit jakkesæt klar på kun 4-5 hverdage.

Har du travlt kan det gøres hurtigere, du kan opgradere til express service (48 timer) for kun 299,-

Den her lille virksomhed, er vores drøm, og vi bliver begejstret og stolte hvergang nogen vælger at investere i et godt Deerest jakkesæt.