DIT DEEREST TØJ PLANTER TRÆER

I de seneste årtier er Jordens træer og biodiversitet blevet decimeret ved højere hastigheder end nogensinde set før. Det har medført vidtrækkende konsekvenser som gør det let at være bange for hvad fremtiden vil bringe.

Når vi vågner i morgen vil adskillige arter være udryddet og titusindvis af hektarer af skov være fældet..! Miljøets tilstand skaber is storme i Guatemala, 30+ grader i Alaska og herhjemme virker det til at vi hver måned slår en vejr rekord.

At vi mister så mange træer, betyder også at vi mister sund jord, dyrkbar jord, vand, biodiversitet og samtidig bliver der udledt en masse CO2.

Se hvor mange træer vi har plantet her

Mere end bare neutral

I Deerest vil vi hellere være en del af løsningen end problemet, derfor arbejder vi sammen med ’Trees for the Future’.

Det betyder at når du handler hos os, planter du samtidig ét træ og det gør du uanset hvad du køber!

Hos Trees for the Future planter de ikke bare træer, hvor det lige passer, men de planter deres Forest Gardens. Hvilket kort fortalt er en metode, hvor man samtidig med at plante en masse træer også skaber en bondegård, som lokale familier kan passe og blive brødfødt af og de så planter, passer og plejer træerne.

En win-win situation hvor vi forbedrer klimaet samtidig med at bekæmpe fattigdom og desperation.

Hvis du har nogle spørgsmål til alt dette er du velkommen til at kontakte mikkel@deerest.dk –du kan også læse meget mere på trees.org.