ALT DU SKAL VIDE OM
PÅKLÆDNING SOM
BRYLLUPSGÆST


Du skal snart til bryllup, og eftersom det er en af de bedste fester man kan komme til, vil du gerne se lidt festlig ud. Når det er sagt, er der ingen grund til at hive cirkus-tøjet frem, og hvis du alligevel overvejer at investere i nyt tøj, er det meget rart hvis du kan bruge det mange gange bagefter, til både hverdag og fest.

Vi vil her hurtigt gennemgå 3 sammensætninger, der viser at det hverken er svært eller dyrt at blive godt klædt på som bryllupsgæst. Hvert look har selvfølgelig mange variationer, så kig forbi butikken og se mere.

Det behøver ikke være sværere hvis du gerne vil stå lidt ud. Dette jakkesæt med dens lysere blå farve gør at du skiller dig elegant ud. Kombinér det med den hvide skjorte, en lille brystklud og et vævet grønt slips, og du har dig et elegant udtryk med masser af liv. Og du kan nemt bruge det bagefter, både til hverdag og fest.

Er du til en lidt mere afslappet stil, fx i anledning af et havebryllup, så kan du prøve med en blazer, en skjorte med print og et par bukser af en anden farve. Så er du stadig klædt pænt på, som du bør være til et bryllup, igen med en sammensætning af tøj som du let kan bruge bagefter.

Skal det være lidt mere festligt, så er det altid et hit med lidt funky tern. Bemærk ternene har nogle farver der passer godt sammen med jakkesættets grundfarve, og du vil derfor fremstå elegant.
Det er også et jakkesæt, hvor det er meget nemt at bruge kun jakken som en blazer til mindre formelle begivenheder.

Er du til gengæld til det mere klassiske look, så er et klassisk navy jakkesæt altid et sikkert hit. Og for at gøre det lidt festligt, kan du vælge et ’pindot’ jakkesæt, som her på billedet. Det har en lille prik i vævningen, men det er en detalje som først kan ses når man er lidt tæt på jakkesættet, hvilket giver det en masse liv og ikke mindst en wow-factor!

Er du til gengæld til det mere klassiske look, så er et klassisk mørkeblåt jakkesæt altid et sikkert hit. Og for at gøre det lidt festligt, kan du vælge et med lidt struktur i vævningen, som her på billedet. Det er en detalje som først kan ses når man er lidt tættere på jakkesættet, hvilket giver det en masse liv og ikke mindst en wow-factor! Det gør også jakken og bukserne lettere at bruge hver for sig bagefter.


Som du her har set, skal du bare holde kombinationerne enkelte så får du dig et flot og elegant look, som er perfekt både til fest og hverdag.

Du er altid velkommen i vores butik på Østerbro hvis du vil se lidt nærmere på vores udvalg, og måske prøve nogle af de her looks – du finder butikken ved at klikke her.