Deerest guider dig til det perfekte valg af herretøj til julefrokosten


Hos Deerest har vi fundet de flotte, elegante og vovede looks frem, så du kan blive klar til julefrokosten 2023. 

Årets julefrokoster- og fester er alletiders anledning til at vise dig fra din bedste side og blive beundret - måske endda misundt - for din gode, skarpe stil. 

Med et elegant outfit fra Deerest vil du vil du funkle som julefrokostens største stjerne!

Italiensk superstretch i blå eller grøn gør dig klar til dansegulvet

mand iført gråt jakkesæt
mand iført blåt jakkesæt

Dansegulvet skal indtages, men du vil samtidig godt ankomme elegant og stiligt. Her kan du danse med god samvittighed, for med 96% italiensk uld og 4 procent elastan har du god bevægelighed og opnår samtidig uldens gode kvaliteter, og du er kampdygtig selv når promillen bliver høj og dansegulvet skal inspiceres for 10. gang.

Det blå sæt går du aldrig galt i byen med, og et flot mørkeblåt jakkesæt, får de fleste mænd til at se elegante ud. Til dem, der gerne prøve noget andet end blåt, har vi også en grøn version, der står flot til højtidens andre farver.

Sko:

Hertil sorte eller brune Brogue-sko i lækker italiensk kalveskind.

Broken suit

 

mænd i jakkesæt taler over bord

 

Et broken suit betyder, at man iklæder sig forskellig farve bukser og jakke.

Det signalerer, at man har en bred garderobe, sans for at samle farver og tekstiler, og at man gerne vil fremhæve detaljer.

I Deerest er der altid mulighed for at skille bukser og jakke ad i både forskellige størrelser og farve. Det giver dig en større fleksibilitet i dit tøjvalg og sikrer dig, at du altid kan finde det rigtige sæt tøj for dig, når du går i Deerest.

Sko:

Hertil sorte eller brune Brogue-sko i lækker italiensk kalveskind.

 

Mænd er bedst i vest

 

mænd iført veste spiller bordfodbold

 

Når du iklæder dig en vest, skiller dig ud fra dem i den hvide skjorte. Du kommer alligevel til at smide jakken på et tidspunkt, men vesten sikrer en vis nobilitet og holder slipset pænt ind til kroppen, og så giver vesten dig et mere formelt og elegant look, end hvis du bare har skjorte på. 

Vesten kan også bruges som et alternativ til jakken, specielt hvis du vil sikre dig lidt mere bevægelsesfrihed, når julelegene begynder.

Vi har masser af helt nye veste i Deerest, og der er veste i masser af forskellige farver, mønstre og tekstiler.

Sko:

Hertil Chelsea boots i brun eller sort eller den nye Deerest-sneaker i fire fabelagtige farver.