Få inspiration til julegaverne: Årets julegaveguide til herretøj 2023

Julen er lige rundt om hjørnet og myten om, at mænd ikke kan lide bløde pakker, tror selv Julemanden ikke på.

I Deerest har vi alt til den moderne mand, og om han ønsker sig et jakkesæt, et nyt slips, en skjorte eller et par lækre lædersko, så har vi det hele!

Hvis du også har svært ved at finde på, hvad du skal give manden, der har alt, eller faren, der altid ønsker sig strømper? Vi har sammensat en julegaveguide, som du kan dykke ned i nedenfor, og der er noget for enhver smag.

Noget til halsen

Slips i lange baner

Drop sokken og giv et slips i stedet! Vores håndsyede italienske slips kommer i mange forskellige farver og mønstre, men fælles for alle slips er, at de er i 100 % naturlige materialer som fx silke eller hør.

Vi har et kæmpe udvalg af slips i begge butikker, så lige meget hvilket udtryk du ønsker, vil du gå 2024 i møde ekstra velklædt og med en slipseknude, der udstråler selvtillid og elegance.

Pris: 799,-

mand iført jakkesæt drikker cocktail

Butterfly

En sløjfe, eller en butterfly, er meget raffineret til jakkesæt eller smoking. Butterfly bruges oftest til galla, men vinder mere og mere indpas i daglig brug, og den lille sløjfe om halsen giver et virkelig elegant look, og kan bruges til de store fester, nytårsaften, en tur i teatret eller hvis hvis du bare vil prøve noget andet end slipset.

Vores butterflies er selvbindere, hvilket giver det der skødesløse James Bond-look, når man åbner den sent på aftenen og de to vinger danser på din brystkasse. 

Alle butterflies kan tilpasses i halsstørrelse. Og husk: Alle kan lære at binde en butterfly, og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig i vores butikker.

Vores selvbinder-sløjfer har dog den lille finesse, at man kan hægte butterflyen af på den lille hasp, og så kan man hurtigt tage den af og på mens den er bundet. 

Pris: 499,-

to mænd i smoking

Noget til overkroppen

Strik

Vores striktrøjer er yderst populære i vinterhalvåret, og de er både elegante og holder dig varm.

En strik under jakken er en perfekt måde at supplere dit udtryk mens du bevarer det elegante look. En strik vil varme enhver mands hjerte og overkrop i den kolde tid.

Vi har strik i forskellige farver og modeller, så tag et kig på vores hjemmeside eller i butikkerne, og sæt et stort kryds på ønskesedlen.

Pris: 799,-

 

mand iført striktrøje og briller

 

Skjorte

Deerest-skjorten er en favorit hos mange, og det forstås! Hvad enten du bruger en skjorte på arbejdet eller til fest, så garanteres du en skjorte i høj kvalitet som er blød, behagelig og i 100 % bomuld (eller hør om sommeren). Den kommer endda i non-iron kvalitet, og er dermed let at holde pæn og glat, både når den er nyvasket og når den har været pakket ned i en taske.

Vores skjorter fås med både button down og cut away-krave. Hvis du går all in til nytår, så er vores smukke smokingskjorte et sikkert hit.

Pris: 799,- (smokingskjorte 899,-)

 

mand iført skjorte kigger sig i spejlet

 

Vest

Vesten er tilbage! Når du iklæder dig en vest, skiller dig ud fra dem i den hvide skjorte. Du kommer alligevel til at smide jakken på et tidspunkt, men vesten sikrer en vis nobilitet og holder slipset pænt ind til kroppen, og så giver vesten dig et mere formelt og elegant look, end hvis du bare har skjorte på. 

Vesten kan også bruges som et alternativ til jakken, specielt hvis du vil sikre dig lidt mere bevægelsesfrihed og åndbarhed. Husk at vest og butterfly også fungerer flot sammen.

Vi har masser af helt nye veste i Deerest, og der er veste i masser af forskellige farver, mønstre og tekstiler.

Pris: Fra 999,-

mænd spiller bordfodbold iført vest

Noget til fødderne

En god sko i høj kvalitet bør være en grundsten i enhver mands garderobe. Der er kommet hele 9 nye sko i Deerest – og de er selvfølgelig alle i den høje Deerest-kvalitet, som du kender fra alle vores produkter: Skoene er håndsyet i Portugal og alle sko er af lækker, italiensk kalveskind og fås i størrelse 40-46:

Sneakers 

De flotte Deerest-sneakers kommer i en smal silhuet og med en god, markant sål, som du kan bruge til både casual brug eller endda til et jakkesæt. Vi har lavet den i fire farver; hvid, mørkegrøn, brun og sort – alle med hvid gummisål - så der er noget for enhver smag og tøjsammensætning.

Pris: 1.599.

Hvid sneaker
Grøn sneaker
Sorte sneakers
Brune sneakers

Brogue-sko

Brogue er en klassisk herresko i med struktureret overflade i italiensk kalveskind og med de flotte mønstre af gennembrudt ornamentik, der kendetegner Brogue-skoen. Det giver skoen et både super elegant og alsidigt look, så du kan bruge den både til hverdag og fest. Skoen fås i tre farver: bordeaux, brun og sort.
Pris: 1.999,-
Bordeaux brogue lædersko Brune brogue lædersko Sort brogue lædersko

Chelsea boot

Chelsea-støvlen er en klassiker, der er både flot og alsidig. Chelsea boots er kendetegnet ved at være en tætsiddende ankelstøvle med et elastisk sidepanel og en strop på støvleskaftet, så du hurtigt og nemt kan få den af og på. Chelsea-støvlen fås i både brun og sort.

Pris: 2.299,-

Brune chelsea boots Sorte chelsea boots

 

Noget til benene

Bukser

I Deerest kan du dele et jakkesæt i forskellige størrelser, og du kan altid få et par ekstra bukser med. Vi har pæne bukser i både ren uld og uldblandinger, og du kan ønske dig et hav af forskellige farver og stilarter. 

Pris: Fra 1.099,-

 

mørkeblå birdseye bukser

 


Til dem der ikke kan vælge

Gavekort

Gavekortet kan mænd altid bruge! De kan selv bestemme, hvornår og hvad, og kender du en mand, der skal giftes i det nye år, skal han garanteret have et sæt flot bryllupstøj til den store dag.


Værtsgaven: Klud

Kluden er den sidste prik over i’et på et flot jakkesæt. Det er den perfekte værtsgave eller mandelgave til manden, der har alt, undtagen et stykke stof i brystlommen.

Pris: 249,-

mand iført blåt jakkesæt

Mangler du yderligere inspiration kan du se vores julekalender, hvor vi kommer med gode råd og tips til herremode.

Kig forbi vores butikker på Esplanaden 5 eller Bryggernes Plads i Carlsberg Byen, hvor vi står klar til at hjælpe med julegaverne - vi pakker også ind!