Sommer jakkesæt | Vind over varmen på jobbet

Du kender de varme dage på kontoret, hvor man bare ønsker sig en let brise og noget koldt at drikke. Men du er fanget på kontoret med et sløvt airconditionanlæg og solen bankende ind gennem ruderne. Du sveder og er uoplagt. Sådan behøver det heldigvis ikke at være. 

Herunder viser vi fra Deerest et par tips til dig, der gerne vil klæde dig pænt på i sommervarmen, uden du smelter som en is på stranden.

Gå efter det åndbare jakkesæt i uld

Uld er et naturmateriale, der er skabt til at håndtere temperaturer. Om det er koldt eller varmt, så regulerer uld temperaturen. Når sommervarmen hamrer, så er et jakkesæt i uld din redning.

I Deerest har vi masser af jakkesæt i uld, der egner sig til de varmere dage, hvis du stadig vil være elegant på kontoret eller sommerfesten. Alle vores jakkesæt i uld er nemlig dejligt lette og åndbare.

Hør

Om sommeren vil smart casual især være populær, når du kan hoppe i en lækker hørskjorte med opsmøgede ærmer, en luftig hørbuks samt gode sneakers. Hør er perfekt til varme sommerdage, da stoffibrene i hør er hule, som får luften til at strømme nemmere igenne. Hør absorberer og frigør fugt meget hurtigt og er derfor dejligt temperaturregulerende.

Halvforede jakker

I halvforede jakker er der ikke noget inderfor i ryggen, og derfor vil du med en halvforet jakke opleve, at den manglende foring i jakken lader luften strømme nemmere igennem og er derfor mere sommervenlig og ikke så varm som en helforet jakke.

Skjorter

Skjorter i ren hør eller en bomuld-hør-blanding er virkelig en go-to beklædningsgenstand til overkroppen, der håndterer varmen rigtig godt. Udover at være velklædt og elegant, så vil du også opleve en større luftighed og komfort, når du bærer en hørskjorte eller hør/bomuldsblanding.

Vores nye skjorter i en lækker hør/bomuldsblanding sikrer dig både komfort og bomulden reducerer det lidt krøllede look som ren hør har.

Her er fem gode looks til sommersættet:

 

Navy uld/hør jakkesæt i Prince of Wales-tern

Når det kræver, at du overholder en dresscode eller du blot er fan af blå, så er denne virkelig flotte uld- og hørblanding med diskrete Prince of Wales-tern helt oplagt at hoppe i, når temperaturerne stiger.

Du får nemlig en fantastisk blanding af det formelle og det casual, hvor ulden og de 9 % hør giver dig et mere luftigt alternativ til de rene uldjakkesæt.

Rosa/sort mohairjakkesæt

Mohair-uld er let og crisp og du får virkelig bang for the buck på farverne, når mohair blandes med den alminelige merinould.

Om sommeren kan din teint godt tåle lidt ekstra power på farverne, og fx kan et rosa jakkesæt være et godt valg, når du skal klædes pænt på om sommeren.

Her er jakkesættet vævet i en rosa og sort tråd fra Vitale Barberis, der kommer til at gøre arbejdsdagene i sommer-Danmark meget festligere. Sættet er også yderst relevant i en setting af after hours-aktiviteter.

Grønt mohairjakkesæt

Hvis du vil undgå de klassiske blå jakkesæt, så er grøn i gang med en stærk og fortjent erobring af jakkesætverdenen. Et godt bud på et sommerjakkesæt i grøn, er det smukke mørkegrønne jakkesæt i den luftige mohairblanding, hvor mohair er blandet i for ekstra crispyness og lethed.

Vi er vilde med grønne jakkesæt, der både er formelt, moderne og altid classy, så hvis du vil prøve noget andet end blå eller grå, så er grøn et fantastisk bud.

Mohair er let og flot, og den halvforede jakke gør det nemt at holde af dette jakkesæt om sommeren.

Lyst hørjakkesæt

Hør er let, rart og luftigt, og det afslappede look passer perfekt til sommeren. Hør transporterer både luft og fugt optimalt, og derfor er hør blevet populært om sommeren i både skjorter og jakkesæt. En varm dag på kontoret kan reddes af hør!

Seersucker (når det godt må være helt casual)

Et Seersucker jakkesæt er let som en sommerbrise og vævet helt specielt.

Seersucker kaldes også bæk og bølge, og det er et luftigt must til de varme dage, hvor dresscoden godt må være smart casual på jobbet. Seersucker er vævet specielt, så trådene samles og trækker sig, hvilket giver en bølgende effekt, der løfter stoffet fra huden og sikrer større luftcirkulation. Dermed egner Seersucker sig særdeles godt til det varmere vejr henover forår, sommer og sensommer i Danmark. Prikken over i’et er den naturlige stretch i ulden, der sikrer dig fri udfoldelse hele sommeren.

Bonus: flotte sommer-accessories

Åben skjorte med halsklud i stedet for slips

Hvis du vil slippe for slips i varmen kan en halsklud være et godt alternativ til en åbentstående skjorte. 

Masser af farver på kludene

Kluden er et af de steder, du for alvor kan sætte skarpe sommerfarver på, så vær ikke karrig med farverne henover sommeren.

Se mere i videoen herunder:

Sneakers

Om sommeren vinder sneakers ofter over de klassiske lædersko. Husk altid, at sneakers i læder er mere luftige da det er et naturmateriale. I Deerest har vi fire forskellige farver af sneakers, så det er muligt at skabe et skarpt smart casual business-look med de klassiske og enkle sneakers i hvid, grøn, brun og sort.