Jakkesæt til arbejdet

BUSINESS JAKKESÆT

I Deerest har vi udviklet en kollektion af jakkesæt, som er særligt gode til hverdagsbrug. Resultatet er jakkesæt som er både flotte og elegante, men også komfortable og slidstærke.

Vores populære italienske business jakkesæt er smagfulde og komfortable. Det italienske stof med naturlig stretch sikrer dig fuld åndbarhed og masser af komfort. Det høje niveau af selve konstruktionen, gør at jakkesættet sidder flot på dig og endda vil tilpasse dig yderligere efterhånden som du bruger det.

Se vores udvalg af jakkesæt her.

SUPER STRETCH JAKKESÆT TIL DE EKSTRA KRÆVENDE

Har du et mere krævende arbejde, rent fysisk, har vi udviklet jakkesæt med super stretch. Det er en metervare som kan give sig enormt meget og som er ekstra slidstærk. Så hvis du skal ind og ud af bilen meget eller måske ligefrem er hemmelig agent, så er det jakkesæt som kan holde til at kæmpe mod alverdens banditter..!

Se vores jakkesæt med vest her.

DU KAN SELVFØLGELIG FÅ EKSTRA BUKSER TIL ALLE JAKKESÆT

KOM IND I BUTIKKEN

Kig forbi vores butik på Esplanaden 5, for at se hele udvalget. Vi assisterer selvfølgelig med farve- og størrelsesvalg, og vi sørger også for skrædderjusteringer mm.

Vi står for alt det praktiske, og jakkesættet er klar fra vores skrædder til dig på kun 2-3 hverdage. Det kan endda gøres hurtigere, hvis du har travlt.

Vores priser ex. skrædder er:
Super stretch jakkesæt 2999,- til 3499,-
Naturlig stretch 3499- til 3999,-

Typisk bruger vores kunder ikke mere end mellem 250 og 450 kr på skrædderjusteringer. Fx koster en bukseoplægning kun 150 kr.