Deerest Cph X din business

Vi er et nystartet dansk brand der producerer egne jakkesæt, skjorter, sko og slips mm i navnet Deerest Copenhagen. Vi er nye på banen, men førende på summen af de 3 parametre: Service, kvalitet og pris! Så færdes du i kontorer, til konferencer eller på de bonede gulve, og har du masser af medarbejdere og kolleger, eller samarbejdspartnere, der ikke har den fornødne tid til at opdatere garderoben, eller måske ikke har interessen eller forståelsen for hvilken effekt det rette tilpassede jakkesæt kan tilføre deres daglige virke, så tag fat i os i Deerest.

Vi kommer hellere end gerne forbi din virksomhed en fredag eftermiddag eller en hvilken som helst anden af ugens dage, med en stribe af vores bedste jakkesæt, skjorter, chinos, strik og sko til fremvisning og afprøvning for dem der har tid og lyst i jeres virksomhed. Vi noterer alle bestillinger og leverer dem igen så hurtigt skrædderen kan have tilpasningerne klar.

Et skarpt look sælger, og fanger opmærksomheden fra de mennesker du møder på din vej. Forskning har vist at når du bærer et velsiddende jakkesæt, så ændrer det din tankegang på flere måder. For eksempel så bliver din måde at bearbejde information og tanker mere fokuseret og bredt orienteret, istedet for smalt og impulsivt. Et jakkesæt kan således forstærke den måde du gerne vil handle på, hjælpe med at vise nye sider af dig og faktisk booste din personlige gennemslagskraft.

Deerest Copenhagen er både webshop på deerest.dk men også butik, beliggende Petersborgvej 3, 2100 KBH Ø.

Deerest er stiftet af Mikkel, Jean og Benni. Kontakt os på benni@deerest.dk eller 22197292