DIT DEEREST TØJ PLANTER TRÆER

I de seneste årtier er Jordens træer og biodiversitet blevet decimeret ved højere hastigheder end nogensinde set før. Det har medført vidtrækkende konsekvenser som gør det let at være bange for hvad fremtiden vil bringe.

Når vi vågner i morgen vil adskillige arter være udryddet og titusindvis af hektarer af skov være fældet..! Miljøets tilstand skaber isstorme i Guatemala, 30+ grader i Alaska og herhjemme virker det til at vi hver måned slår en vejrrekord.

At vi mister så mange træer, betyder også at vi mister sund jord, dyrkbar jord, vand, biodiversitet og samtidig bliver der udledt en masse CO2.

I Deerest vil vi hellere være en del af løsningen end problemet, derfor arbejder vi tæt sammen med ’Trees for the Future’ om at plante så mange træer at vores produkter har en positiv effekt på miljøet, fremfor en negativ eller neutral.

Det betyder at når du handler hos os, planter du samtidig en masse træer og det gør du uanset hvad du køber! Når du køber et jakkesæt planter du i gns. hele 35 træer! Det har en langt større positiv effekt på klimaet end de ressourcer det har taget at producere jakkesættet.

Hos Trees for the Future planter de ikke bare træer, hvor det lige passer, men de planter deres Forest Gardens. Hvilket ultra-kort fortalt er en metode, hvor man samtidig med at plante en masse træer også skaber en bondegård, som lokale familier kan passe og blive brødfødt af og de så planter, passer og plejer træerne.

En win-win situation hvor vi forbedrer klimaet samtidig med at bekæmpe fattigdom og desperation.

Hvis du har nogle spørgsmål til alt dette
er du velkommen til at kontakte mikkel@deerest.dk
du kan også læse meget mere på trees.org