BESØG VORES BUTIK PÅ ESPLANADEN 5, KØBENHAVN K

Høj kvalitet

Begejstret for kvalitet

Vi elsker den følelse, som du får når du tager et jakkesæt på, som er konstrueret lækkert og syet i en fantastisk metervare. Hvor det sidder flot, er knivskarpt og komplimenterer manden indenunder.

Derfor syer vi også kun vores jakkesæt i en avanceret konstruktion, som gør at jakken sidder flot og tilpasser sig din krop. Samtidig bruger vi kun gode metervarer, som både er flotte og som kan holde til at blive brugt.

Vitale Barberis & Zignone

Vores Italienske jakkesæt bliver syet af stof fra de to familieejede virksomheder Vitale Barberis Canonico og Zignone, der samlet har over 400 års erfaring, og er kendetegnet som nogle af de uld producenter der stadig i dag skaber de flotteste og mest innovative kollektioner.

Selve konstruktionen af jakkesættet, er en meget teknisk del, men særdeles vigtigt for slutproduktet. Det er motoren i hele jakkesættet, og ligesom for en bil; uanset hvor pæn den er, har den en symaskinemoter under hjelmen, er den ikke meget bevendt.

Skjorter, sko og accessories

Det er ikke kun i vores jakkesæt kollektioner at vi er drevne af kvalitet, det samme gør sig gældende for vores skjorter, sko og accessories. For det er en universel sandhed i tøjbranchen, at høj kvalitet både er mere behageligt at bære og så ser det typisk også bedre ud!